Om oss

Om oss

Dengin Design ble etablert av Yvonne Dengin i 1997. Først under navnet Dengin hagedesign, deretter Dengin hage & landskap, og fra 2014 er det Dengin Design AS.

Selskapet eies og drives av Yvonne Dengin, som er en av landets mest profilerte hagedesignere. Yvonne har hatt ansvar for design og utvikling av mer enn 2000 hager og uterom, har utgitt fem bøker om hagedesign, bidratt med design og medvirket i 19 hageprogram på NRK TV, jobbet som hageskribent for Elle Decoration og Norsk Hagetidend, i tillegg er hun en ettertraktet foredragsholder rundt om i landets hagelag.

Yvonne Dengin har bred erfaring med planlegging, utforming og prosjektledelse av alle typer hage- og landskapsrom, gjennom alle faser fra konsept til gjennomføring.

Hun har blant annet i 10 år vært daglig leder av landskapsarkitektkontoret LARK landskap AS, som hun var med å starte i 2014.

Tverrfaglig kompetanse: Å jobbe tverrfaglig og hente inn kompetanse fra andre fagfelt er noe Yvonne har god erfaring med, og som gjør at Dengin Design kan tilby et bredt spekter av tjenester.

I mange prosjekter, spesielt i forbindelse med søknadsprosesser, er det viktig med riktig kompetanse på reguleringsbestemmelser, overvannshåndtering, naturkartlegging og bevaring av trær.  

Yvonne Dengin har gjennom 27 år i faget opparbeidet et solid nettverk av dyktige samarbeidspartnere og rådgivere innen arkitektur, landskapsarkitektur, VA-ingeniører, økologer og arborister, i tillegg til tett samarbeid med anleggsgartnere og entreprenører.