Hele hagen i krukker 2010

Cappelen Damms omtale:

Hele hagen i krukker er en annerledes hagebok – for du trenger slett ikke å ha egen hage! Har du bare en uteplass, stor eller liten, så kan du skape din egen hage ved å plante i krukker. Nesten alt som du vanligvis finner i en hage, kan også dyrkes i krukker og kar. Selv frukttrær! Og det er enkelt å skape sin egen stil, valg av krukker og planter kan gi deg alt fra en romantisk hage med svungne linjer og frodige, gammeldagse pelargonier og roser, til et stilrent uterom med enkle former og prydgress i krukkene.

«En krukke er et skulpturelt blikkfang med dyrkningsmuligheter», sier forfatteren Yvonne Dengin, og slik er det!

 

Bestselgerklubbens omtale av Hele hagen i krukker (Krukker med stil):

En deilig bok til inspirasjon og glede.

Dette er boken som varsler om lysere og varmere tider, og som viser deg at det er fullt mulig å skape et vakkert og stilfullt uterom med utgangspunkt i en skyggefull bakgård, en terrasse eller en knøttliten balkong midt i byen.

Denne vakre boken gir deg inspirasjon og praktiske råd om hvordan du kan forvandle utearealet ditt til en deilig oase, uansett størrelse og beliggenhet. Du finner konkret veiledning om hvordan du velger planter, potter, kar og kasser som passer til omgivelsene og som vil trives nettopp hos deg. En krukkesamling uttrykker individualisme, og med en gruppe krukker og kar kan du gi uttrykk for din personlighet og stil. Det kan være humor, romantikk, samlemani, orden, nostalgi, drama eller minimalisme. Er det trangt om plassen, så gjelder det å utnytte til fulle de kvadratmeterne du har til rådighet.